/ БТА
15-годишно момиче от Мисисипи е осъдено на доживотен затвор - без право на замяна - за убийството на майка си и опита за убийство на доведения си баща.

Карли Мадисън Грег беше осъдена, след като на съдебните заседатели беше показано смразяващо видео от камерите за наблюдение в дома на тийнейджърката.
  Във видеото се вижда как Грег ходи с пистолет скрит зад гърба й, а след това се чуват изстрели от спалнята. След това Грег се връща в кухнята, сяда на стол, изпраща съобщение по телефона си и си играе с кучетата на семейството. Тя е написала на приятелката си: “Виждала ли си някога труп? ”

Според властите и записите, Грег се е прибрала  от училище и веднага  е извадила пистолета, който семейството й притежаваше, изпод матрака на леглото. Прокурорите казват, че тя е простреляла майка си Ашли Смайли в лицето и я е покрила с кърпа.

Смайли беше 40-годишна учителка по математика в гимназия.

Когато доведеният й баща, Хийт Смайли, се прибира у дома, Грег го прострелва в рамото, преди той да я надвие и да й вземе оръжието. Прокурорите казват, че насилието се е развило само часове след като приятел на тийнейджърката е казал на Смайли, че дъщеря й употребява марихуана. 

Учителите на Грег заявиха, че тя е била раздразнителна и неспокойна през целия учебен ден. “Никога не съм виждал някой такъв, дори във филми, тя не беше на себе си и не вярвам, че дори ме разпозна”, каза Хийт.

Той каза, че си спомня Карли като “сладко момиченце”, но този ден изглеждаше така, сякаш “е видяла демон или нещо подобно.

"Карли Грег е зла и това не е лесно да се каже, но истината е, че понякога злото идва в млади пакети", каза окръжният прокурор на окръг Ранкин Бъба Брамлет.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
The Independent, ABC News