УЕФА наказва БФС?
УЕФА наказва БФС? / netinfo
Европейската футболна централа най-вероятно ще глоби Българския футболен съюз заради слабата организация във вчерашната квалификационна среща с Португалия при младежите до 21 години, съобщават португалските медии.

Това, което най-силно възмути португалските журналисти бе, че не бяха изпълнени националните химни на двете страни преди мача. По време на срещата беше обявена и причината за пропуска, а именно технически проблем, но това няма да се окаже смекчаващо обстоятелство, твърдят още днешни португалски издания.

Самите португалци пък проявили благоразположение и не вписали, че следва жалба за това в протокола. Ако имаше официален протест, глобата със сигурност щеше да бъде 5000 швейцарски франка за незачитане на национално достойнство. При положение, че няма протест, БФС може да бъде глобен с не повече от половината от тази сума.

Въведеният свободен вход на мача вчера пък доведе и до нахлуване на зрители в сектора за журналисти. Стигна се дори до там, репортери да бъдат заплашвани, опитвайки да си свършат служебните задължения.