Стойчо Стоилов: Режат ни безцеремонно, като си мълчим не сме глупаци
Стойчо Стоилов: Режат ни безцеремонно, като си мълчим не сме глупаци / netinfo
„Досега нашият клуб никога не е коментирал съдиите след мачове. Но не искам вече да ни взимат за глупаци, че като си притрайваме, не виждаме тези неща”, заяви за Гонг главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов.

„Нашият клуб се реже най-безцеремонно. Нали си подписваха някакви харти и етични кодекси . Нашият собственик в момента е в чужбина, но е уведомен за това, което става. Има конгрес на БФС, там сигурно ще се кажат някои неща”, изригна един от босовете в ловешкия клуб.

„Ще помоля господин Тонев първо да види къде е свирил този съдия преди 2 години на Локомотив. Във Варна срещу Спартак и бият с 2:0. И защо винаги се повтаря един и същи сценарий в мачовете им срещу тях. Преди две години съдията от Люксембург пак даде дузпа за тях в 50-та минута. За неправилно дишане на Росен Кирилов. И вчера пак беше така. Това според мен е един сценарий, без значение кой е съдията. Защо от всички международни съдии от Европа се падна пак този – който е свирил преди пак на Локомотив”, каза още бившият национал.

„Ако искате да извадим съдийските скандали свързани с Локомотив и Литекс в последните години. И нека тогава ДАНС да се самосезира и да ходи да проверява, щом толкова иска господин Тонев”, коментира главният мениджър на „оранжевите”.

„Как само Литекс е ощетен в това първенство. И дали е случайно. Съдията спести две чисти дузпи за нас в Благоевград. Не ни дадоха чиста дузпа в последната минута в Пловдив срещу Ботев. Абсолютно измислен червен картон срещу Левски за Манолев. И вчера беше капакът на гаврата срещу нас”, недоволен бе Стойчо Стоилов.

„Не бягам от отговорност и още вчера казах, че не съм доволен от играта на нашия отбор. Не съм казвал, че сме играли супер и само съдията ни е виновен. Мачът щеше да завърши 0:0, защото и Локомотив нямаше голово положение. Старши треньорът да каже какво трябва да се подобри в играта. Ще се направят преценки и ще се вземат мерки да се подобрят нещата”, завърши Стоилов.