Плюшченко подготвя грандиозно шоу в Италия
Плюшченко подготвя грандиозно шоу в Италия / netinfo

Евгений Плюшченко през 2007 година ще направи в италианския град Тоскана грандиозно шоу с участието на руски и италиански фигуристи.

За това съобщи самият фигурист. Олимпийският шампион от Торино отбеляза, че в момента се водят преговори с ръководството на региона Тоскана за провеждането на това шоу. Според Плюшченко планираната акция ще позволи да се съчетаят отдихът с изкуството.

Евгений напомни, че много неща го свързват с Италия: първото му Европейско първенство беше в Милано, второто - в Торино, а и Олимпиадата спечели също в Торино. Фигуристът отбеляза още, че в програмата му има номер, който той изпълнява по музика на Пучини, и подчерта, че се радва да проведе това шоу именно в Италия. Преди това Плюшченко ще има шоу в Москва на 31 декември.

Представлението с участието на световноизвестни фигуристи ще бъде едно от най-ярките събития на отиващата си година. В програмата ще влязат най-популярните танци на лед както на самия Плюшченко, които му донесоха световна известност, така и изпълнения на звездите на световното фигурно пързаляне. /БГНЕС/