Костадинов: Футболистите не могат да постъпват така с ЦСКА
Костадинов: Футболистите не могат да постъпват така с ЦСКА / netinfo
Членът на Изпълкома на ЦСКА Емил Костадинов заяви специално за Гонг, че футболистите не могат да постъпват така както вчера.

„Имахме разговор днес с футболистите и всичко стана ясно. Не може така да постъпиш така с клуб като ЦСКА. Това го отдавам на младостта на повечето от футболистите, но дори и да имаме проблеми то не трябва да излиза в медийното пространство. Повече това няма да се получи”, сподели членът на Изпълкома на ЦСКА.

:Господин Томов е човек, който разбира всеки от футболистите и тяхното решение не е под натиск, а просто са разбрали, че това не трябва да стане. Винаги около ЦСКА се говори много и то предимно глупости. Тон не беше освободен на летището и това са само глупости. Имаме интерес към Какалов, но сме на етап на предварителни разговори и нищо повече. Не съм чул, че Стойчо Младенов не го иска. Той е един от вариантите. В живота не може да кажеш, че искаш този и не искаш онзи. Георги Чиликов може да се смята за футболист на Далиен, тъй като всичко между отборите е уредено и остава само той да уточни личните си условия”, завърши Стойчо Младенов.