Каморанези остава в „Ювентус”
Каморанези остава в „Ювентус” / netinfo

Италианският национал Мауро Каморанези разкри, че няма намерение да напуска клуба през януари, съобщават медиите в Италия.

Съотборникът на Валери Божинов имаше желание да напусне Торино още преди началото на сезона и агентите му не веднъж потвърждаваха това. "Тутоспор" обаче разкрива, че световният шампион е променил мнението си.

"Няма да искам да бъда продаден през януари, чувствам се щастлив тук", заяви роденият в Аржентина полузащитник.

Испанският „Валенсия” и шампионът на Франция - „Лион”, бяха подели кампания за привличането на Каморанези през лятото, но до трансфер не се стигна.

Играчът беше освиркван от феновете в първите няколко срещи на „Ювентус”.След представянето си срещу „Кротоне”обаче, където Божинов се разписа два пъти, той получи похвали от треньора Дидие Дешан и президентът на клуба Джовани Коболи Джили.

"Доволен съм да видя как Каморанези дава най-доброто от себе си, мисля, че състоянието му през последните няколко срещи е много по-добро. Феновете го освиркваха в предишните мачове, но той им отговори с играта си на терена. Доволен съм от представянето на Каморанези - той игра фантастично и доказа, че е футболист от световна класа", заяви Джовани Джили. Според последните спекулации английският Уест Хям също е готов да предложи около 10 милиона евро за Каморанези./БГНЕС/