Черноморец и Левски отлагат мача за септември?
Черноморец и Левски отлагат мача за септември? / netinfo
Отборите на Черноморец и Левски, които по програма трябва да изиграят мач помежду си на 23 август в Бургас, са близо до споразумение да отложат този двубой. От страна на домакините, мотивите са, че стадионът в квартал „Лазур” още не е получил лиценз и отлагането ще даде по-голяма възможност срещата да се играе именно в Бургас.

Комисията, която ще инспектира съоръжението, ще бъде край морето ден преди датата на мача. Ако стадионът не получи лиценз, то срещата може да се играе в някой друг град, близо до Бургас. Като вариант се спряга Несебър.

Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров – Херо държи домакинството срещу Левски да е в Бургас и пред местните фенове.

От страна на Левски, мотивите за евентуалното отлагане са свързани със срещата-реванш от третия квалификационен кръг от Шампионската лига срещу БАТЕ Борисов и желанието на „сините” да са свежи преди гостуването в Беларус. Очаква се решение по казуса да вземе Комисията по организиране на състезанията, която се събира във вторник.