/ eMAG
Не пропускайте над 30 000 подбрани оферти от 14 до 17 юни
От 14 до 17 юни eMAG провежда една от най-популярните си кампании – РЕВОЛЮЦИЯ НА ЦЕНИТЕ – за която от онлайн шопинг платформата са подготвили над 30 000 подбрани оферти. В специалната селекция са включени широка гама продукти за работа и забавление, дома, градината, спорт, мода, смарт устройства, телевизори и много други. Всичко, от което се нуждаем, за да спестим време и пари и да се насладим със стил и комфорт на приятните летни моменти.

Ето я и нашата селекция с хитови продукти, включени в кампанията:

Телевизорът Samsung 55AU7172, 55" (138 см) носи истинско Smart TV изживяване с 4K резолюция. Вградените технологии MotionXcelerator, PurColor и 4K UHD заедно с мощния процесор Crystal 4K, дават кристално ясен образ, реалистични цветове и динамика с висока производителност за първокласно гейминг изживяване. Q-Symphony от своя страна позволява уникален начин за високоговорителите на телевизора и саундбара да работят едновременно за по-добро покритие, без да деактивират високоговорителите на телевизора. И, разбира се, елегантен дизайн със специално решение за скриване на кабелите в стойката на смарт телевизора. В Революция на цените се предлага за 799,00 лв.

Да сме винаги във връзка, дори и когато пътуваме, да работим, да се информираме и забавляваме в движение – всичко това е лесно и удобно със смартфона Samsung Galaxy A53. Бърз и иновативен, с него безпроблемно може да стриймваме и споделяме съдържание, а впечатляващо мощният процесор позволява да се справяме с натоварването в многозадачен режим. RAM Plus научава потребителските ни навици, за да предостави допълнителна виртуална RAM, когато има нужда от нея. В Революция на цените се предлага за 569,99 лв.

Със смарт часовника Huawei Watch GT 2 Pro можем да преброим не само колко крачки сме направили до любимия си летен бар, но и да проследим точно данните си за всички движения благодарение на над 100-те спортни режима, с които разполага. Huawei Watch GT 2 Pro влиза в ролята на личен треньор по голф, анализирайки позицията и предоставяйки данни за подобряване на скоростта и честотата на ударите. Разполага и с над 10 курса по бягане с гласови указания, които дават предложения за по-добра тренировка. Предимствата му не свършват дотук: директни обаждания от часовника, безжично зареждане, издръжлива батерия, мониторинг на сърдечната честота, насищането с кислород в кръвта и съня, елегантен дизайн, сапфирено стъкло и рамка от титан… А освен всичко товапо време на Революция на цените на еMAG цената му е 259,99 лв.

Издръжлив и мощен, лаптопът Gaming ASUS TUF A17 FA706IC е оборудван с модерни процесори AMD Ryzen™ и видеокарти GeForce, с които игрите са бързи, плавни и ускоряват дисплея на ниво IPS до максимални честоти. С по-малък и компактен корпус от предишните модели, TUF Gaming A17 има батерия с голям капацитет, което прави възможен хоум офисът и на плажа. Ефективната самопочистваща се охлаждаща система е комбинирана с прочутата издръжливост на TUF, тествана по военни стандарти, за да направи този закален в битка воин страхотен съюзник във всички житейски ситуации – у дома, в офиса или на път. В Революция на цените се предлага за 1559,99 лв.

Хладилникът с фризер Star-Light CLFV-340F, клас F, има 340 л вместимост, голяма камера и функции за бързо замразяване и охлаждане, с които ще се превърне в незаменим помощник за горещите летни дни, за да можем винаги да имаме свежи продукти и студени напитки. Технологията LowFrost и автоматичната система за размразяване са много удобни, а изчистеният дизайн без проблем ще се впише в обстановката. По време на Революция на цените ще се предлага за 489,99 лв.

РЕВОЛЮЦИЯ НА ЦЕНИТЕ идва с още хиляди оферти в най-различни категории, както и с добре познатите предимства на пазаруването от eMAG – бързина, богато разнообразие, удобни филтри и различни опции за плащане и за доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната: куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Може да пазаруваме и в движение – с мобилното приложение на онлайн ритейлъра. Включете се навреме, тъй като офертите важат до изчерпване на количествата.