Български социалдемократи
Български социалдемократи / Български социалдемократи
Политическа партия „Български социалдемократи” официално даде старт на предизборната си кампания в Шумен.  

Пред множество събрали се членове и привърженици беше представена пълната кандидатска листа от 41 души за членове на общински съвет и кандидат-кмета Красимир Костов. Пред почетния председател на ПП „Български социалдемократи” Георги Анастасов, Костов и екипа му заявиха, че са уверени в добрия резултат в изборния ден и в това, че Красимир Костов ще спечели кметския пост в Шумен за трети път. Общинският и областен лидер на партията Румен Русев обяви, че кандидатурата е подкрепена още от ПП „Съюз на патриотичните сили Защита”, ПП „Български национален и демократичен съюз Целокупна България”, ПП „Социалдемократи” и „Българска републиканска партия”.

Български социалдемократи
Български социалдемократи


В речта си Красимир Костов заяви, че той е се подготвя за кандидатурата си от две години, като е разработил управленска програма с десетки проекти - „Визия за модерно развитие на Шумен”. По думите му, ако тя бъде реализирана през третия управленски мандат, Шумен ще бъде град на бъдещето. „Имам два успешни мандата, но важното е опита който съм натрупал, а това ми дава основание да премеря идеите си и да знам дали те са реални или не”, заяви Красимир Костов.

„Ако ние не направим решителни крачки в икономическото развитие на града, никога няма да постигнем средното европейско равнище. Това е много сериозен процес, той няма автоматично решение за това, но ние трябва да се погрижим. Основополагащ принцип, който си поставям е - Шумен, територия на изпреварващо социално-икономическо развитие. Шуменци са горди хора, но гордостта не е само чувство, тя е и състояние, което мотивира, за това ние трябва да съхраним и възбудим тази гордост, за това и искаме изпреварващо развитие на Шумен”, каза още кандидатът за кмет на ПП „Българска социалдемокрация”.

Български социалдемократи
Български социалдемократи


„Благодаря на всички, които ни подкрепят - дайте ни шанс! Нашият кратък девиз, като клетва е - Ние обичаме Шумен! За това и казваме, че властта произтича от хората и трябва да се върне при тях с грижа”, каза още Красимир Костов.

Стартът на предизборната кампания продължи с концерт на популярната певица Ваня Костова.

Кандидатите за общински съветници на ПП „Българска социалдемокрация” и Красимир Костов за кмет на община Шумен, могат да бъдат подкрепени с номер 61 в интегралната бюлетина по време на изборите на 27 октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!