/ iStock/Getty Images
„Детето ви не чува“

След поставянето на такава диагноза е нормално да се чувствате притеснени и уплашени. Сигурни сме, че изникват много въпроси, на които все още нямате отговор:

Детето ми ще ме чува ли?

Как ще се представя в училище?

Ще има ли приятели?

Ще може ли да разговаря с мен?

Тези мисли и чувства са естествени, защото всеки родител иска най-доброто за детето си. А обикновено „най-доброто“ не се е асоциира със слухова загуба, нали?

Сега е времето да ви кажем: Спокойно!

Детето ви има всички шансове да расте, общува и да се развива наравно със своите връстници! А защо не, дори да ви изненада с повече успехи? Това, обаче, може да се случи само ако положите усилия заедно.

КАКВО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ?

Вземете мерки възможно най-рано

Най-добрите резултати се постигат чрез ранна диагностика и поставяне на слухови апарати. Навременните мерки ще дадат по-голям шанс на детето ви да развие социални и комуникативни умения. За щастие, съвременните технологии предлагат много добри решения за слуха и полагат основата за пълноценно развитие.

дете
Otokids

Къде можете да го направите?

В педиатричните кабинети Otokids, част от Център за слуха Ototon. Кабинетите са специално проектирани за нуждите на бебета, деца и тийнейджъри. Получавате възможност за изследване слуха на детето ви и избор на подходящи слухови апарати. Специалистите в Otokids са преминали педиатрично обучение и активно работят с деца в ранна детска възраст. Можете да разчитате, че ще ви помагат и съветват през цялото време.

Запазете час за тест на слуха на вашето дете тук: https://bit.ly/3234gcb

Ще имате възможност да зададете всички въпроси, които ви интересуват и да получите компетентни отговори.

дете слух
Otokids

Слухово-речева рехабилитация - следващата стъпка, която да предприемете.

За да постигнете оптимални резултати, е препоръчително да съчетаете слухови апарати и слухово-речева рехабилитация. Детето ви ще се нуждае от допълнителна помощ, за да развие добри езикови и говорни умения. Има много методи и възможности, чрез които да му помогнете.

Знаем, че да си родител на дете с намален слух носи разнообразни преживявания през годините – успехи, разочарования, изненади и… още успехи. Няма причина да губите надежда!

Възползвайте се и от 5% отстъпка на цялата поръчка при онлайн покупка в ортопедичен магазин eMedo с код promo5 https://bit.ly/3pZCHse

Otokids
Otokids