/ БГНЕС, архив
Авантюрата на Димитър Бербатов в Индия изглежда скоро ще приключи. Досегашният му клуб Керала Бластърс обмисля да се раздели с контузения български нападател, съобщава местното издание Sportskeeda. 

Ден за творчество в семейство Бербатови (СНИМКИ)

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед дойде с големи очаквания в тима, като подписа през август миналата година. От началото на сезона през ноември обаче приносът му е твърде малък и затова изглежда все по-вероятно договорът му да бъде разтрогнат.
 
Бербатов: Никога не оставяй „Те“ да ти казват, че не можеш да постигнеш нещо (СНИМКА)

Според изданието, още тази седмица предстоят разговори между представителите на българина и шефовете на клуба, инициирани от самото ръководство. На нея ще се търсят начини за раздяла по взаимно съгласие, пише Gong.bg.
 
Керала Бластърс ще се опита да се освободи от контузения нападател, за да отвори място за нова чуждестранна звезда, с която да атакува позиция в Топ 4 и участие в плейофите за титлата напролет.
 
Дон Бербатоне взриви интернет (ВИДЕО)

Бербатов подписа за една година, като според информациите от Индия, възнаграждението му за този период възлиза на 1 млн. долара. Той изигра само шест мача за тима си със скромните 361 минути в тях, а за краткия си престой във втората най-многолюдна държава се контузи три пъти.
gong.bg