Шеф под прикритие
Шеф под прикритие / netinfo
Когато бизнесът се случва на бюро, има риск да се загуби връзката с реалните неща, смята шефът на „Доместина“
В премиерния епизод на новия сезон на „Шеф под прикритие“ този петък от 21.00 ч. по NOVA основателят и управител на фирмата за домашни помощници „Доместина“ – Владислав Симов, ще влезе под прикритие в собствената си компания, за да провери лично спазват ли се стандартите в нея. Младият предприемач успява да наложи бизнеса си, поставяйки една традиционна услуга в дигитална среда с помощта на софтуер, който управлява всички процеси. Само за четири години над 400 служители на фирмата успяват да направят над 60 000 посещения при клиенти от Полша и България. Единственото притеснение на Владислав е, че бизнесът му все повече се случва зад бюро, което крие риск от загуба на връзка със служителите, както и на представа за реалните неща в компанията.

Шеф под прикритие
netinfo

За да е успешно внедряването му в компанията, служителите са информирани, че се снима филм за популяризиране на професията домашен помощник сред мъжете. Владислав е с ново име – Васил, чисто нова прическа, мустаци, очила и само собственият му син успява да го разпознае.

Още първия ден на Владислав от другата страна на бюрото му показва детайли от работния процес, за които не е подозирал. Наред с възхищението от отдадеността и спокойствието на първата си обучителка, шефът на фирмата за домашни помощници ще усети колко уморителна и специфична е работата на терен на домашния помощник. Далеч от обществените предразсъдъци за този труд, това е професия, която изисква познаване на детайла, спазване на стандарти и процеси.

През останалите дни шефът под прикритие ще се срещне със служителка на 27 години от Пловдив -  строга, но справедлива, тя ще постави на място разсеяния си началник. Ще попадне и на друга, която коментира клиентите си, отговаря критично на направени професионални забележки и претупва работата си.

Шеф под прикритие
netinfo

Какво е да извършваш работата си до съвършенство с болна ръка и как една жена не губи мечтите си за по-добър живот, издържайки сама двете си дъщери – студентка и ученичка, ще разбере Владислав при срещата си със служителка, която възприема за еталон – в професионален и човешки план.

Ще има ли уволнени, наградени и вдъхновени и как се справя един шеф с чистенето - гледайте в първия епизод от новия сезон на „Шеф под прикритие“ на 26 януари, петък, от 21.00 ч. по NOVA.