DIEMA XTRA
DIEMA XTRA / DIEMA XTRA
От днес светът е футбол - официалното откриване на Световното първенство в Русия вече започна. Не пропускайте да проследите най-интересното от церемонията, както и обзор на първия мач в програмата между домакина и Саудитска Арабия в новото предаване „Новините от Мондиала“ – в 23.00 ч. по DIEMA SPORT.

Тази вечер в предаването зрителите ще могат разберат актуална информация за първия ден от Мондиал 2018, а експертни коментари за двубоя ще дадат бившите национали на България - Христо Янев, Красимир Чомаков и Велизар Димитров. В „Новините от Мондиала“ ще има отзиви от фенове, както и още много интересни рубрики.

Точно в 23.00 ч. водещите Петър Виденов, Борислав Борисов, Илия Атанасов и Димитър Танев ще запознават феновете на футбола с актуална и любопитна информация за най-значимото събитие в света на футбола. В края на предаването пък ще разберем интересна информация и прогнози за предстоящите срещи утре: Египет – Уругвай, Мароко – Иран и Испания – Португалия.

Гледайте всяка вечер по DIEMA SPORT „Новините от Мондиала“ с преглед на най-интересното от Световното първенство по футбол в Русия.