Отвори врати нова аптека SOpharmacy - третата за гр. Пловдив и най-голямата като търговска площ
Отвори врати нова аптека SOpharmacy - третата за гр. Пловдив и най-голямата като търговска площ / netinfo

Стремежът на аптеки SOpharmacy е да предлага на своите клиенти иновативни услуги и широк набор от продукти за здраве и красота

В Пловдив отвори врати нова аптека SOpharmacy. Тя се намира на ул. Капитан Райчо 50, в търговски комплекс Market Center. Това е и най-просторната по площ аптека - с над 220 кв м. търговска зона. Работното време на аптеката е от 8.00 до 21.30 ч. всеки ден. Аптеката на Капитан Райчо е и третата за SOpharmacy в града след откриването на обектите на бул. Васил Левски 3 (до супермаркет Триумф и близо до хотел Новотел) и на ул. Райко Даскалов 69 (площад Марица) през изминалата година. Веригата има аптеки и в гр. София.

Във всяка от аптеките SOpharmacy в Пловдив се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства, изпълняват се рецепти за ветерани от войната и военноинвалиди. В аптеки SOpharmacy ще откриете широк набор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки и здравословни храни, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе и аксесоари.

SOpharmacy Капитан Райчо е и първият обект от веригата в Пловдив, в който се изготвят лекарства по рецепта - т.нар. екстемпорални форми.

Отвори врати нова аптека SOpharmacy  третата за гр Пловдив и найголямата като търговска площ
netinfo
В новия обект SOpharmacy на ул. Капитан Райчо 50 можете да намерите и подбрани продукти и марки декоративна козметика. Клиентите с по-специфични изисквания за здравословен живот ще могат да избират от натуралната козметика на Korres, био козметиката на Lavera и минерален грим на шведската марка IsaDora. Ще намерите разнообразие от продукти на марките Loreal, Maybelline, Avene, La Roche, Vichy, Korff и др. Опитни консултанти на място ще ви помогнат в избора на подходящ продукт за вас или да направите впечатляващ подарък за любим човек.

За новите клиенти, които сега се включват в програмата за лоялност, е подготвен комплимент - първият брой на списание SOhealth. Списанието се предлага ексклузивно само в аптеки SOpharmacy. SOhealth е новото издание, посветено на здравето и здравословния начин на живот, като то се подготвя от екип от доказани експерти в своята област.

Отвори врати нова аптека SOpharmacy  третата за гр Пловдив и найголямата като търговска площ
netinfo
За SOpharmacy

SOpharmacy е нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.
Фармацевтите в аптеки SOpharmacy ще предложат ефективно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.