Калоян експериментира със своите свръхестествени способности
„Килерът“ взима следващата си жертва – Дени. Странните и мистериозни ситуации започват все повече да преследват Зара, Калоян, Деница, Мартин и Николета. Какво очаква този, който се поддаде на силата на мистичната хижа, разберете в новия епизод на сериала първо във Vbox7.com .

След партито от първата вечер в хижата Калоян е обзет от особени чувства. Той прелива от енергия и предприема екстремен скок, от който мистериозно се разминава без драскотина.

, Калоян
netinfo

Измъквайки се на косъм от смъртта, Калата започва да се държи странно, а това в комбинация с хладната атмосфера в хижата започва сериозно да притеснява приятелите му. Мисълта да загуби още един човек от компанията плаши Зара, която заедно с Мартин и Николета решават час по-скоро да се върнат в града.

Зара
NOVA

Обнадеждена от свръхестествените способности на Калоян и след предупреждението на Глория да седят далеч от „Килерът“ , любопитството на Дени към тайнствената стая нараства все повече. Дали в хижата има магична сила, която може да върне Виктор, предстои да разберете само във Vbox7.com.

Килерът
NOVA

Деница се поддава на изкушението и прекрачва прага на забранената стая, а Николета е привлечена от тайнствения и мълчалив Боян. Докъде са готови да стигнат приятелите в името на любовта, вижте в новия епизод на първия
български мистери уеб сериал „Килерът“.

Как Калоян оцелява след смъртоносното падане? Какво вижда Николета в Боян? Ще спре ли Дени да обвинява сестра си за смъртта на Виктор? Отговорите се крият във новия епизод на „Килерът“ само във Vbox7.com За още новини около „Килерът“, следете Facebook страницата на сериала.