Стартира първият български уеб мистъри сериал с участието на Дидо от D2, Иван Тишев и Надя Петрова
Най-новата супер продукция на продуцентския екип на 7Talents, “Килерът“, стартира на 22 май във Vbox7.com. “Килерът“ е първият български онлайн мистъри сериал у нас, а потребителите за първи път ще видят Деян Каменов – Дидо от D2 с роля в онлайн поредица. Звездното участие в сериала се допълва още от Иван Тишев и Надя Петрова, познати на потребителите от уеб тийн сериала „Не така, брат“. Режисьор на продукцията е Ники Илиев, който за първи режисира уеб проект.

Загатване какво ни очаква, може да видите тук

Историята на „Килерът“ проследява сложните отношения между група младежи, които внезапно загубват един от най-добрите си приятели. За да се разсеят от трагичната случка, тийнейджърите решават да посетят хижа в планината, където се изправят лице в лице не само с личните си слабости и страхове, но и с истински паранормални явления.

Деян Каменов – Дидо влиза в ролята на стопанин на хижата, в която групата приятели отсяда. На пръв поглед той изглежда и се държи зловещо, но дали това е истинската му същност? Какви тайни крие героят на Дидо? Ще разберем от 22 май във Vbox7.com.

Деян Каменов
ThinkStock/Getty Images

Сред останалите звездни участници в „Килерът“ ще видим още Надя Петрова и Иван Тишев, познати от уеб тийн сериала „Не така, брат“. “Най-голямото предизвикателство в “Килерът” за мен беше да забавя малко темпото, защото героинята ми в “Не така, брат” беше много експресивна”, разказва Надя, която е в главната роля. А за Иван Тишев това е едно дългоочаквано превъплъщение, различно от тези, в които досега сме го виждали.

Иван Тишев
NOVA

Приятелската компания в „Килерът“ допълват още звездите от друга хитова уеб поредица - „Следвай ме“. Това са Антоан Петров, Ралица Добрева и Димитър Горанов – Флинг. За първи път с участие в уеб проект влизат актрисата и танцьор Мира Драганова, както и моделът Никол Андонова.

Снимките на „Килерът“ вече са към своя край, а феновете могат да очакват първия епизод на 22 май във Vbox7.com. Те ще могат да гледат сериала два пъти седмично. Единствено екипът на NOVA получи ексклузивен достъп до снимачната площадка, където режисьорът Ники Илиев и актьорите разкриха какво да очакваме от новата продукция.

За още новини около „Килерът“, следете Facebook страницата на сериала.