Дълбоко пазени тайни и чувства приковават вниманието във Vbox7.com
Премиерата на новия уеб мистъри сериал „Килерът“ успя да се превърне в истински онлайн фурор за броени часове. Социалните мрежи бяха залети от позитивни и ентусиазирани коментари на тийнове от цяла България. „Този сериал е гига-мега! Чакам новия епизод!“, „Само български таланти! Браво!“, „Аплодисменти за сериала! Само ще кажа едно голямо WOW“ са малка част от реакциите на онлайн потребителите.

Зара, Калоян, Деница, Мартин и Николета решават да се откъснат от градската среда, за да преодолеят мъката от загубата на приятеля си Виктор. Какво ги очаква след прекрачването на прага на мистериозната хижа, която не е обозначена на никоя карта, разберете в първия епизод на мистъри сериал на 7Talents – „Килерът“.

Деница
NOVA

В хижата ги посреща леко стеснителната и невинна Глория, която се грижи за поддръжката на мястото заедно със страховития Боян. Дали мястото ще отключи дълбоко пазени чувства и ще разкрие тайни от миналото, гледайте първо във Vbox7.com.

Килерът
NOVA

Зара губи любимия си Виктор завинаги, но не го ли е изгубила още преди трагичния инцидент? Тайнствената къща я предизвиква да се върне назад и да си спомни една от последните и срещи с Вик.

Зара
NOVA

Под нощното небе в мистериозната къща започват да се разкриват и дълбоко пазени желания. Какво има между Калоян и Николета, само приятелство или нещо повече? Привидно невинно изглеждащата Глория внимателно обяснява на Мартин някой правила на къщата. Но дали подбудите й са само от гостоприемство или прикриват нещо по-лично?

Защо Мартин трябва да се пази от собственика на хижата? Защо Боян се разхожда с нож в ръка? Как умира Виктор? Не пропускайте началото на мистериите в първия епизод на „Килерът“ само във Vbox7.com

Гледайте "Килерът" всеки вторник и петък във Vbox7.com. За още новини около поредицата, следете Facebook страницата на сериала.