Какво ще преживеят героите от най-новия онлайн мистъри сериал, ще разберем от 22 май във Vbox7.com
Паранормални явления и други мистерии ще видим в най-новия уеб мистъри сериал на 7Talents – „Килерът“, който стартира на 22 май във Vbox7.com. Какво ни очаква, може да разберете тук .

Историята на „Килерът“ заплита отношенията между група младежи, чиито живот се променя изцяло след трагичната загуба на техен близък приятел – Виктор, чиято роля се изпълнява от Иван Тишев. В опит да преодолеят мъката, те решават да посетят хижа, където обаче започват да се случват странни неща.

Иван Тишев
NOVA

Половинката на Иван в живота и в сериала, Надя Петрова ще се превъплъти в образа на Зара - разумно и зряло момиче, на чието рамо приятелите винаги могат да се подпрат в тежък момент.

Надя Петрова
NOVA

Хижата, в която младежите отсядат, се стопанисва от Мира Драганова в ролята на привидно тихата и невинна Глория, която крие много тайни, и Деян Каменов – Дидо от D2, който влиза в образа на Боян. Малко зловещ и плашещ, неговият герой е една от големите загадки за всички в групата.

Дидо
NOVA

Приятелската компания в „Килерът“ допълват още звезди от друга хитова уеб поредица - „Следвай ме“. Един от тях е Антоан Петров, който спечели престижната награда Икар 2018 г. в категория дебют. Той се превъплъщава в интелигентния и леко саркастичен Мартин, който счита, че съдбата не е справедлива спрямо него.

Антоан Петров
NOVA

Компания в „Килерът“ му правят Ралица Добрева в ролята на силната и леко арогантна Николета, както и танцьорът Димитър Горанов – Флинг, когото ще видим като Калоян - най-добрият приятел на Виктор. Групата е допълнена и от образа на Деница - малката сестра на Зара, която е импулсивна, конфликтна и непредвидима. В ролята на бунтарката влиза моделът Никол Андонова.

За още новини около „Килерът“, следете Facebook страницата на сериала.