Верни на традицията, вестник „Мач Телеграф“ ще излезе с броя в четвъртък, 13 юни, със специално луксозно издание, посветено на започващото европейско първенство по футбол в Германия.

На 52 страници, голям формат / А4 /, читателите на вестника ще получат пълна информация за 24 отбора участници, звездите и треньорите. Статистика на първенството, интересни факти, любопитни новини и много важна и полезна информация за всеки фен на футбола.

Има и представяне на 10-е стадиона домакини.

Специален подарък е ПРОГРАМАТА с футболните срещи / голям формат /, разпределени по дни и часове и място за вписване на резултатите от всеки мач.

Луксозната книжка „УЕФА ЕВРО 2024 – Напред към Берлин!“ с вестник „Мач Телеграф“ ще бъде опакована в плик на цена само от 2.49 лв. и ще се продава в търговската мрежа само на 13 юни.

Уефа

Пакетът може да намерите на местата за продажба на преса в цялата страна – веригите хранителни магазини, молове, бензиностанции, част от офисите на „Български пощи“, квартални обекти и др.

Кой ще грабне титлата, кой отбор ще бъде изненада на първенството, кой ще бъде голмайстор, коя звезда ще изгрее? На тези въпроси ще търсим отговор от 14 юни до 14 юли. Европа е футбол!

Всеки ден в. „Мач Телеграф“ ще ви информира за всичко най-значимо на събитието на годината. Модерната графика на всекидневника, богат снимков материал, богата и интересна статистика, последни новини, резултати от мачовете, интервюта, любопитни факти, скандали – всичко това може да намерите във вестника от 14 юни в специалното ни приложение УЕФА ЕВРО 2024.

Уефа