Инициативата "Отбор с мечта" ще популяризира социални каузи чрез спорта

Отбор с мечта
Отбор с мечта / NOVA
На 16 юни 2018 г. (събота) в парк „Възраждане“ в София ще се проведе първото по рода си събитие – „Отбор с мечта“. Организаторите са три добре познати личности в спорта в България – ултрамаратонецът Краси Георгиев, двукратният световен шампион по паркур/ фрийрън Делян „Дидо“ Димитров, и маратонецът и кросфит атлет Иван Димов (основател на фондация „Сингъл степ“ – финалист в ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп).

Вече е ясна и официалната програма на събитието.

В 16:00 часа ще се даде старт едновременно на личните предизвикателства на Краси Георгиев, който ще пробяга 50 км. на пътека, и Иван Димов, който ще направи 5 000 лицеви опори, както и на вторият международен турнир по паркур и фрийрън за Купата на TELUS International Europe с Делян „Дидо” Димитров.

В 19:00 часа ще започне и големият благотворителен концерт, с който ще закрием изпълненият с емоции и адреналин ден.

Първите двама артисти, които подкрепят "Отбор с мечта" и ще пеят за вас са Дара Екимова и Жоро Низамов. На сцената, също така, ще излязат и Явор Милчев, Лазар Кисьов, Ника Любецкая, Цвети от дует Expose, Стефан Илчев, Марио Михайлов, Светльо Христов и др.

На разположение на участниците и гостите ще бъде открит бар, както и безплатни атракциони. Всички желаещи могат да даряват за инициативата чрез ПЛАТФОРМАТА преди, по време и след събитието. Повече информация за събитието може да намерите и тук.

„Отбор с мечта“ е под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова и е част от инициативите за „София – европейска столица на спорта 2018“.