Подли камериерки
Подли камериерки / netinfo
Мистерии и задкулисни игри очакват зрителите в новите епизоди на култовата поредица
Ева Лонгория е подготвила специална изненада за зрителите в четвъртия последен сезон на хитовия сериал "Подли камериерки", който ще направи своя дебют в национален ефир този  петък, 15 декември, от 21.00 ч. по NOVA. Холивудската звезда е създател и продуцент на популярната сага, но досега предпочиташе да стои зад камера.

Ролята на звездата в поредицата ще бъде доста “кървава”, загатват от екипа на продукцията. Това не трябва да ни учудва, защото “ние убиваме хора наляво и надясно в Бевърли Хилс”, както се шегува друга звезда от “Подли камериерки” – Ана Ортис, позната на зрителите и като сестрата на Грозната Бети.

Подли камериерки
netinfo

Именно миксът между заплетени криминални сюжети, романтични истории и житейски проблеми в задкулисния свят на елита в Лос Анджелис правят “Подли камериерки” явление в съвременната телевизия.  Четвърти сезон няма да изневери на традицията и ще поднесе нова порция от 10 епизода, изпълнени с убийства и хаос в именията на най-богатите и най-влиятелни фамилии на Бевърли Хилс, представени през очите на техните камериерки.

Сериалът проследява ежедневието на сплотена група приятелки – Марисол (Ана Ортиз), Роузи (Даня Рамирес), Кармен (Розелин Санчес) и Зойла (Джуди Рейес), обединени от общата си работа, житейски борби и мелодраматичната вселена, обгърнала работодателите им.

Подли камериерки
netinfo

В този сезон Марисол подкрепя Евелин (Ребека Уисоцки), в чийто живот настъпва голяма промяна. Позитивният и слънчев характер на Роузи трудно се вписва в нагласите на новия ѝ шеф Дженевив (Сюзан Лучи), която се аклиматизира към една къща без директния и хаплив хумор на Зойла. Кармен продължава да преследва певческата си кариера, докато братовчедка ѝ Даниела (Сол Родригес) не пристига и не преобръща плановете ѝ с главата надолу. Марисол също започва нова връзка, която в крайна сметка се превръща в сложен триъгълник с пристигането на старата ѝ тръпка Джес…

Не пропускайте премиерата в национален ефир на четвъртия последен сезон на хитовия сериал "Подли камериерки" от петък, 15 декември, от 21.00 ч. по NOVA.