/ netinfo
Помощник в сватовническата мисия на репортера ще бъде Наталия Кобилкина
От 23 март във Vbox7.com започва новата уеб риалити поредица от продуцентите 7Talents – „Сладки свалки“, в която репортерът Дани Петканов ще помога на търсещите любовта да намерят своята подходяща половинка и ще преобърне представите ни за първа среща.

Поредицата ще се излъчва всеки четвъртък от 14:00 часа в сайта за видео забавление Vbox7.com.

Дани Петканов
netinfo

Верен помощник на Дани в ролята му на сватовник ще бъде семейният терапевт Наталия Кобилкина, която ще анализира поведението на участниците и ще дава своите предположения коя двойка би си паснала най-добре. А пред какво ще бъдат изправени търсещите любовта?

Над 3000 души кандидатстваха за участие в „Сладки свалки“, но одобрените бяха само 24. Сега те ще бъдат изправени пред следното предизвикателство – първа среща по време на вечеря и със завързани очи. По време на вечерята

Дани Петканов ще задава въпроси на двамата участници и ще им отправя различни предизвикателства, което ще им помогне да се опознаят по-добре. В края на вечерята идва и моментът на истината – и двамата участници вече могат да се видят очи в очи и да преценят до колко са се харесали.

Как протича една вечеря със завързани очи? Дани Петканов беше предизвикан от екипа на предаването “На кафе“ да участва в „среща на сляпо“ на живо в ефира на NOVA. Водещата Гала изненада Дани Петканов като покани в студиото Мис Плеймейт 2016 Маги Бадер, с която той трябваше да „вечеря“ със завързани очи. По този начин той се постави на мястото на участниците в „Сладки свалки“. А дали финалът на срещата му с Маги беше успешен, вижте във видеото

Следете "Сладки свалки" във Vbox7.com всеки четвъртък от 14:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook.