Наталия Кобилкина дава съвети за живота (ВИДЕО)

Авторската поредица “Съветите на д-р Ко“ ще бъде онлайн всеки понеделник

Авторската поредица “Съветите на д-р Ко“ ще бъде онлайн всеки понеделник
От тази седмица в сайта за видео забавление, Vbox7.com, секс коучът Наталия Кобилкина започва своя авторска видео поредица – „Съветите на д-р Ко“. В нея тя ще засяга теми, свързани с връзките, секса, парите, как да постигнем успех в живота и други.

Потребителите ще могат да очакват нов съвет от Наталия всеки понеделник във Vbox7.com, като видеата от поредицата „Съветите на д-р Ко“ могат да се гледат по всяко време в платформата.

Наталия Кобилкина

Водещото в поредицата „Съветите на д-р Ко“ ще бъде обратната връзка от потребителите. Наталия Кобилкина ще се води от техните предпочитания и въпроси при подготовката на темите в своята поредица.

В премиерния епизод на „Съветите на д-р Ко“ Наталия Кобилкина обръща внимание на всички мъже, които са в търсене на правилния подход спрямо дамите в периода на ухажване. В него тя дава няколко практични съвета на господата как да постъпят, когато искат да впечатлят дамата на своето сърце и да я спечелят от първия път - http://bit.ly/2m0fqYr

Още една поредица, която е посветена на връзките, ще започне съвсем скоро във Vbox7.com. Тя се казва „Сладки свалки“, а водещ ще бъде репортерът от предаването на NOVA „Часът на Милен Цветков“ - Дани Петканов. Той ще търси интересни хора, които обичат забавленията и предизвикателствата. Участниците ще имат възможност да изживеят най-незабравимата първа среща с непознат, чрез която могат да срещнат своята половинка.

Следете „Съветите на д-р Ко“ във Vbox7.com всеки понеделник от 15:00 часа Още новини за поредицата може да откриете и във Facebook.