Кризисен момент и за Мишо – той е на път да загуби любимата си Блага
В най-новия епизод на уеб тийн сериала “Не така, брат“ Мишо взима крайни мерки в името на победата в научния конкурс, който участва, но това води до саботаж във връзката му с Блага. А в другата двойка от сериала – тази на Беатрис и Дидо, също назрява криза. Беатрис разбира за изневярата на Дидо и това сериозно ще разклати отношенията им. Как се стигна до там? Научете в новия епизод на сериала първо във Vbox7.com .

Блага е силен и непредвидим конкурент в дербито за стипендията в Лондон, което побърква Мишо. Твърдо решен да спечели отличието, той пуска в действие пъклен план, чрез който да следи прогреса на любимата си. В качеството на информатор на отличника влиза неговият приятел от научния клуб Фори. Задачата му е да се сближи с Блага, за да може да я следи от близо, но ситуацията взема непредвидим обрат. Сприятеляването му с нея събужда любовни трепети и Фори се обръща срещу Мишо. Дали това е началото на ново съревнование за сърцето на Блага?

Докато Мишо не подозира нищо за предателството на Фори, Беатрис преглъща гордостта си и се опитва да скрепи връзката си с Дидо. Щастлив от добрите й намерения, по-големият брат се опитва да приключи аферата си с Таня. Водена от желанието за отмъщение, тя дава урок на Дидо и Беа, като открито признава за изневярата на по-големия брат. Способна ли е Беатрис да прости и тази грешка на любимия си?

Беатрис
NOVA

Междувременно Дочев и Велева правят опит да изгладят различията си. В опит да се реваншира за провалената романтична вечер с Велева, учителят по физическо приготвя брънч за любимата си. Всичко върви добре, но срещата е провалена от майката на Велева.

Дочев и Велева
NOVA

Ще разкрие ли Мишо предателството на Фори? До къде ще стигне в съревнованието си с Блага? Дойде ли краят на връзката между Дидо и Беатрис? Не пропускайте да видите в новия епизод на „Не така, брат“ във Vbox7.com.

Може да следите „Не така, брат“ всяка сряда във Vbox7.com.