Дидо отново обвинен в изневяра – виновен ли е?
Мишо и Блага заминават за Англия, а Дидо е обвинен в изневяра в новия епизод на уеб тийн сериала „Не така, брат“. Каква е рецептата за пълното щастие на Мишо и Блага? Разберете първо във Vbox7.com .

Уморени от постоянния надзор на Дочев, Мишо и Блага решават да избягат. Търсейки подходяща дестинация, попадат на обява от престижен университет в Лондон. За да заминат на лятно обучение в Англия и да спечелят малко време далеч от бащата на Блага, Дочев, отличникът и неговата любима трябва да решат сложна задача. Ще успеят ли влюбените да стигнат до правилното решение и да заминат за Лондон?

Велева и Дочев
NOVA

Докато Мишо и Блага са в търсене на вярната формула, Дидо преподава трикове за скъсяване на дистанцията в групата за взаимопомощ. Заради всички ангажименти в годината на своето завършване, Беа и Дидо почти не прекарват време заедно. Те решават да си припомнят какво е да останат насаме и организират романтична вечер, но за съжаление тя е провалена, тъй като Беатрис има съмнения и обвинява Дидо в изневяра.

И докато отношенията между Беа и Дидо охладняват, но връзката между преподавателите по музика и физкултура, Велева и Дочев, става все по- гореща. Ще стигне ли Мишо до вярното решение на задачата? Наистина ли Дидо е изневерил на Беатрис и как ще се развият техните отношения?

Разберете в новия епизод на „Не така, брат“ първо във Vbox7.com.

Може да следите „Не така, брат“ всяка сряда във Vbox7.com.