Започва безпощадно съревнование между красота и интелект
Мишо подценява интелектуалните способности на Блага, а конкурсът „Мис и Мистър бал“ завладява цялото училище. Има ли място за интелект в конкурсите за красота и кой е основният конкурент на Беатрис, разберете в новия епизод на „Не така, брат“ първо във Vbox7.com .

След като се оказа, че в лятното училище в Лондон има място само за един, Мишо се озовава на бойното поле. Малкият гений вярва, че в областта на науката по-силният пол има по-голямо предимство и поставя под съмнение интелектуалните способности на Блага. Любимата на отличника обаче е твърдо решена да му покаже, че в науката има място за още един красив ум. 

Мишо и Блага
NOVA

Надпреварата между Мишо и Блага се изостря, а тази за Беатрис тепърва започва. Предстоящият конкурс „Мис и Мистър бал“ събужда конкурентния дух в цялото училище, а основният конкурент на Беа е Таня от „Г“ клас. След зашеметяващата си пълна промяна, Таня печели вниманието не само на учениците от научния клуб, но и това на Дидо. В ролята на Таня ще видим Мона Гочева, позната на онлайн потребителите от поредицата „Секс лафче“ във Vbox7.com. Има ли основателна причина Беатрис да подозира Дидо в изневяра, предстои да разберете в новия епизод на „Не така, брат“.

Докато Блага се готви за научната битка с Мишо, Дочев се опитва по всякакъв начин да спечели одобрението ѝ за връзката му Велева. Ще приеме ли Блага връзката на Дочев и Велева? Кой има по-голям шанс да стане научен лауреат и кой ще спечели короната на „Мис бал“? Отговорите се крият в новия епизод на „Не така, брат“.

Може да следите „Не така, брат – Краят на играта“ всяка сряда във Vbox7.com.