20 кадъра от живота на Новините: Нели Тодорова
20 кадъра от живота на Новините: Нели Тодорова / Нова тв

„Моите важни неща са изненада, макрорамка, финансова стабилност и т.н., обаче те удрят в джоба на всеки от нас", казва репортерът на Нова Нели Тодорова.

„Никога не съм се чувствала безсилна в работата си, но са ме изнасяли на ръце от министерство. Милен Велчев подаваше оставка, репортерите се седяха на тротоара отвън. Полицаят беше един, не можеше да се справи с всички. Аз пробвах да вляза с взлом в министерството, колежката отказа и докато ме изнасяха аз крещях: „Силво, влизай! Теб няма кой да те спре!" Но си останах на тротоара. Дотам опираше моята сила", спомня си Нели Тодорова.

„В моите новини главни герои са хора, които не мога да нарека герои, но пък дирижират живота ни - политици, финансисти. Героите са онези, които са потърпевши от тях. Аз ги наричам събеседници, управляващи, хора на власт за малко. Гледам да остана трезва. Тези хора идват и си отиват, а аз ще трябва да остана и след това", категорична е Нели Тодорова.

По повод 20-ата годишнина на Нова ТВ, в „Здравей, България" и предаването „Събуди се" се излъчва рубриката „20 кадъра от живота на Новините". В нея зрителите се запознават отблизо с хората, които правят и отразяват новините - репортерите на телевизията.