Според Суорез след сеансите със секс кукли затворниците ще се държат много по-добре и няма да са толкова агресивни заради натрупания тестостерон.
Според Суорез след сеансите със секс кукли затворниците ще се държат много по-добре и няма да са толкова агресивни заради натрупания тестостерон. / Guliver/Getty Images
Осъденият на 17 години зад решетките англичанин Джак Суорез поде кампания, чрез която 82 хилядите затворници на Острова да имат право на любов със секс кукли, за да се освободят по някакъв начин от натрупалия се в тях тестостерон, съобщава в."Метро".

48-годишният инициатор на идеята бил осъден през 2002 година на тежката присъда за разпространение на наркотици. Той се вдъхновил след като гледал по телевизията предаване, посветено на надуваеми секс партньорки.

Секс кукла ще се съобразява с реакциите на собственика си

Тъй като в британските затвори не са позволени съпружески свиждания за секс, на тях трябва да им се намери заместител. А секс куклите се явяват идеални за тази цел.

Според Суорез след сеансите с надуваемите партньорки затворниците ще се държат много по-добре и няма да са толкова агресивни заради натрупания тестостерон.

Сбъркаха секс кукла за ангел, паднал от небето

Своите идеи осъденият изложил в затворническото списание "Инсайд тайм". Суорез лежи в затвора Лоудам грендж в графство Нотингамшър. Според него секс куклите няма да служат само за любов, а ще правят компания на затворниците докато гледат телевизия и слушат музика.

И още:

Вижте първата говореща секс кукла (ВИДЕО)

Конструираха идеалната секс кукла

Създават секс кукли с изкуствен интелект


За още новини харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме и вашите коментари
БТА