/ ThinkStock/Getty Images
Испанската компания "Лумидолс", която откри първия публичен дом със секс кукли в Барселона, в скоро време ще обособи и свой филиал във Великобритания, пише в. "Метро".

В момента упорито се търси инвеститор за проекта, така че до няколко месеца да бъдат задоволени нуждите и на британските клиенти.

Секс роботи ще обслужват клиентите в бардаците на бъдещето

В Обединеното Кралство е незаконно да притежаваш публичен дом, но тази забрана не важи за бардак със секс кукли. Мъжете търсят тази услуга, защото с андроидните играчки могат да развихрят до безкрай сексуалните си фантазии, което трудно би им се отдало с традиционни проститутки, изтъкват от "Лумидолс".

Секс роботите - най-успешната тенденция за 2016 година

Фирмата беше принудена да закрие публичния си дом в Барселона след протестите на местните проститутки, че им се взима хляба. Компанията го премести на друго място и взима такса от 67 британски лири за половин час сексуслуга с надуваема кукла и 83 британски лири за един час. Клиентите могат да изберат как да е облечена андроидната им партньорка. Компанията насърчава потребителите да ползват презервативи. От своя страна куклите имат своя неповторима идентичност и уникални атрибути. Всички кукли се дезинфекцират със специални антибактериални сапуни.

Машини за секс

Същевременно срещу секс куклите се надигна гражданско движение. Според него играчките в реални размери карат мъжете да гледат на жените като на стока и на предмети. От "Лумидолс" контрираха, че секс куклите могат да помогнат на много мачовци да подобрят половия си живот и да не се притесняват от евентуалните си провали.
БТА