Секс роботи ще обслужват клиентите в бардаците на бъдещето
Секс роботи ще обслужват клиентите в бардаците на бъдещето / ThinkStock/Getty Images

Футуролозите Мишел Марс и Иън Йеоман предвиждат, че до 2050 година публичните домове в Амстердам ще използват секс роботи, които ще им донесат много предимства, пише в. "Дейли мирър".

Таблоидът цитира новата книга на учените "Роботите, хората и сексуалният туризъм", в която те прогнозират, че андроидните секс труженички значително ще намалят разпространението на венерическите болести и ще бъде преустановен трафикът на жени с цел сексуалната им експлоатация.

Секс роботите - най-успешната тенденция за 2016 година

В своя труд футуролозите описват как би изглеждал най-известният амстердамски бордей Юб-Юм, който затвори врати през 2008 г.. През 2050 в него биха работили около 100 разголени блондинки и брюнетки, разхождащи се по прашки и секси бельо.

Входният билет ще струва 10 000 долара за услуги ол инклузив. Те включват редица сексуални екстри от масажи и танци в скута до сношения в плюшена среда.

Машини за секс

Използването на андроидни секс труженички ще се наложи поради разпространението на нелечими венерически болести, след като преносителите им ще развият супер резистентост към всякакви лекарства. Ще мутира и ХИВ заразата, причиняваща СПИН.

В Юб-Юм ще действат роботи от всякакви етноси с различни размери, възраст и сексуални атрибути. Една от най-харесваните хетери ще бъде Ирина с руски черти, особено изкусителни за бизнесмените от Близкия Изток. Всички роботи ще бъдат изготвяни от устойчиви на бактерии материи, за да не предават венерически болести. Те редовно ще биват почиствани и дезинфекцирани преди употреба.

Източник: БТА