Актрисата Теодора Кулева, позната ни от малкия екран като д-р Войнова в "Откраднат живот", стана майка на момиченце в началото на май. 

От последните снимки на Теодора става ясно, че младата мама е вече в чудесна физическа форма по малко от два месеца след раждането. Актрисата сподели своя снимка, към която написа: "Най-после обратно вкъщи!".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally back home 🤩 #varvarabeach#beachhouse#

A post shared by Teddy Goode (@teodorakuleva_goode) on


Става ясно, че Теодора се е отдала на почивка и се намира в района на плаж Варвара. Вижте в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Малкото бебе се казва Джейна Джоузеф Гууд, а Теодора и съпругът ѝ Джоузеф са на седмото небе от щастие. Джейна се е появила на бял свят на 5 май. 

Теодора и Джоузеф си казаха "да" през януари месец на миналата година. Че двамата ще стават родители стана ясно "между другото", в статус на Джоузеф във Facebook. 

Иначе Теодора и Джоузеф избраха Лондон за свой дом. Именно от там е и съпругът на актрисата, която завършва НАТФИЗ "Кр. Сарафов" в класа на проф. Ивайло Христов. Когато решава да учи в академията, тя кандидатства, без никой да знае за родството ѝ с Тодор Колев.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Walkies 🍼

A post shared by Teddy Goode (@teodorakuleva_goode) on