/ Gulliver/Getty Images
Принц Уилям и съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин, са посетили новородения си племенник Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор – първородния син на принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган, пише в. "Дейли експрес".

Принц Хари - от лошо момче до любящ съпруг и баща (ВИДЕО)

Херцозите на Кембридж са посетили херцозите на Съсекс и новородения им син в резиденцията им Фрогмор хаус в Уиндзор във вторник следобед, след завръщането на принц Хари от Оксфорд.

Херцозите на Кембридж откриха Купата на краля на историческия кораб "Къти Сарк" в Гринуич в присъствието на представители на благотворителните организации и кралската фондация
Guliver/Getty Images

За американския Ден на майката: Меган и Хари публикуваха бебешка снимка

Трите деца на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин не са придружавали родителите. Говори се обаче, че принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи с нетърпение очакват момента, когато ще се запознаят със своя братовчед.

Меган и Хари показаха бебето си на света (СНИМКИ)

Междувременно изданието съобщи, че по време на един от ангажиментите си в Оксфорд - посещение на детска болница, принц Хари не е скрил радостта от новата си роля на баща. Разговаряйки с родители, гордият татко е споделил, че свиква с бащинството и вече не може да си представи живота без своя син.

И още любопитни новини за новото кралско бебе:

Бебето на Меган и Хари ще спи спокойно, кралският хор му написа песен

Принц Чарлз е очарован от раждането на внучето си

Меган Маркъл роди момченце


Видни личности поздравиха Хари и Меган за раждането на първото им бебе

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
 
БТА