/ Gulliver/Getty Images
Кралският хор, прочул се с изпълнението си на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май миналата година, написа приспивна песен специално за първородния им син, съобщи Контактмюзик.

Меган и Хари показаха бебето си на света (СНИМКИ)

По думите на Карън Гибсън ръководителката на госпъл хора, очаровал слушателите с изпълнението на класическото парче "Stand By Me" на Бен Кинг, текстът на приспивната песен, сътворена специално за кралското бебе, е "изключително силен".

Ден по-рано Гибсън публикува послание в Туитър от името на целия хор, изразявайки радостта от раждането на първото отроче на принц Хари и съпругата му Меган. Туитът гласи: "Поздравления за Техни Кралски Височества херцога и херцогинята на Съсекс за раждането на тяхното момченце. С обич от целия хор. Много сме щастливи за вас. Бог да ви благослови".

Берлин подари плюшено мече на бебето на принц Хари

След като се прослави на сватбата на Хари и Меган, Кралският хор сключи звукозаписен договор с компания "Сони мюзик". Формацията понастоящем е на турне във Великобритания. На 19 май хорът ще отбележи първата годишнина от венчавката на херцозите на Съсекс с изпълнение на свои хитове в "Ройъл Албърт хол" в Лондон.

Четете също:

Принц Чарлз е очарован от раждането на внучето си

Меган Маркъл роди момченце


Видни личности поздравиха Хари и Меган за раждането на първото им бебе

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА