Юлиян от "Игри на волята" със сигурност е един от участниците, които показаха твърдост на характера. Той успява да поляризира зрителите пред екрана, а племената в риалитито просто искат да го изгонят. Каналът "Social Virals" във vbox7 разказва неговата история:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Превземането на ТРАКИТЕ!!!! Сивия кардинал долу!

A post shared by zlatev_88 (@ulizlatev) on


Но волята на Юлиян, съчетана със силата, ината и интелекта му му помогнаха да стигне, докъдето е в момента.



Оказва се, че зад тези умения стои една наистина тежка съдба, изградила го като човек. Всичко започна просто с констатацията му, че е хубаво човек да израсне в семейство.



По-нататък Юлиян разкри истории от детството си, които племето му не подозираше. Оказва се, че той е живял изключително малко време с майка си - едва до втори клас. Живял е в ужасна нищета, сам е търсил какво да яде и никога не се е чувствал обичан от майка си.



Той твърди, че е простил на майка си, макар че тя никога не го е обичала и не му е обръщала внимание. Внимание не получил и от баща си, при когото живял след това.



Преди години обаче Юлиян и неговата приятелка Лилия решили да отидат да видят майка му, с която не се били чували от години. Оказало се, че тя си е осиновила дете, за да му даде всичко онова, което не е успяла да даде на него.



Жените в племето видяха именно тази история причината Юлиян да се отнася лошо към тях.