Сватбените премеждия не са чужди и на холивудските звезди. Те също също имат своите проблеми и неприятни изживявания, дори и на сватбения ден. Вижте ги в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Двамата сключиха брак през 2012 г., а подаръкът на един от гостите предизвика скандал. Без знанието на младоженците приятел на Тимбърлейк решава да им покаже специален видео поздрав от „приятели“, които не са успели да присъстват на сватбата. Всички остават изненадани, когато виждат, че младото семейство е поздравено от десетки бездомни хора, които не познават двойката. Това видео бе прието като подигравка, заради която се стигна дори и до адвокати, които трябваше да защитават Джъстин Тимбърлейк пред медиите.

 

 


Криси Тейгън и Джон Леджънд

Криси Тейгън и Джон Леджънд са сред най-щастливите семейства в Холивуд. Те сключиха брак през 2013 г. в Ню Йорк. Преди да започне церемонията по венчаването, на всички им се е наложило да чакат четири часа, тъй като полетът на роднини на Леджънд е закъснял. Това би отегчило мнозина, но младоженците се погрижили за доброто им настроение с коктейли и хубава музика.

Криси Тейгън и Джон Леджънд
Gulliver/Getty Images

Ким Кардашиян и Кание Уест

Гафовете са добре познати за кланът Кардашиян-Дженър. На сватбата на Ким Кардашиян и Кание Уест гостите са останали объркани, след като видели, че имената на много от тях са били с правописна грешка.

 

 

Happy Two Year Wedding Anniversary Kim Kardashian West & Kanye West. How beautiful is Kim's Givenchy gown?

Публикувахте от InStyle Australia в Понеделник, 23 май 2016 г.

 

Дейвид и Виктория Бекъм

Двамата сключиха брак през 1999г. в Дъблин. Специален гост на сватбата е бил Елтън Джон, който е трябвало да пее за младоженците. За съжаление точно преди сватбата той получава сърдечен удар и не успява да присъства.
 

David Beckham and Anastasia Murzin Wedding Picture

Публикувахте от Anastacia Murzin в Събота, 2 юли 2016 г.

Катрин Хайгъл и Джош Кели

Звездата от „Анатомията на Грей“ и половинката й – певецът Джош Кели сключиха брак през 2007 г. Меденият им месец е трябвало да бъде в Мексико, но щом стигат до летището, разбират, че Хайгъл е забравила паспорта си и се налага да отменят плановете си с няколко дни.
 
 

DECEMBER 12, 2007 "Dr. Izzie Stevens" actress Katherine Heigl weds singer-songwriter Josh Kelley

Публикувахте от Jeanne Druski в Понеделник, 23 декември 2019 г.