/ NOVA
Борба за живот, напрежение между колеги и нови машинации ще дирижират събитията тази седмица в „Откраднат живот: Финалът“. Влошаването на здравословното състояние на сина на Мазов – Стефко, ще предизвика нови сблъсъци и лагери в „Св. Анастасия“. В опит да я защитят, колегите на доктор Кръстева ще създадат онлайн платформа за нейната подкрепа. Положителните отзиви на пациенти и успехът на „Бялата лястовица“ ще провокират задкулисни игри и опит за присвояване на постигнатото. Дали платформата ще успее да реабилитира доктор Кръстева или ще се превърне в нейно слабо място, зрителите ще научат в предстоящите епизоди на медицинската поредица.

Откраднат живот
NOVA

Доктор Огнянова ще попадне в критична ситуация по време на най-специалния момент в живота си. Раждането на детето ще се окаже поредица от неочаквани предизвикателства, а в ролята на спасител ще се появи самият доцент Захариев. Той ще трябва да използва дългогодишния си професионален опит за една необичайната ситуация.

Откраднат живот
NOVA

Васко ще бъде въвлечен за пореден път в игрите на Фотев, който ще поиска от него отново да наруши закона. Този път на прицел ще бъде лекар от „Св. Анастасия“ и враг на влиятелния бизнесмен. Отчаянието и любовта му към сестра Жекова ще го тласнат към най-опасните и разрушителни действия. С тъмната страна ще се сблъска и доктор Димова, която ще научи нови подробности за договорките на своя баща. В опит да разкрие истината, тя ще предизвика директен разговор с Димов относно скритите му ходове в болницата.

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Ще намерят ли колегите и приятелите отново път един към друг? Ще се справи ли доктор Огнянова с предизвикателствата? – не пропускайте предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.