Фитнесите може и да са отворени, но истината е, че в последно време всички разширихме представите си за тренировки, спорт и свободно време. Много хора оборудваха домовете си и тренират с онлайн клипчета съвсем пълноценно. Но пролетта е тук, времето е хубаво, а възможностите за активности се увеличават с всеки изминал ден.

Точно за тези възможности говори и актьорът Филип Буков, познат ни като д-р Хаджихристев от "Откраднат живот". Каналът "Social Virals" във vbox7 разказва:

"Не ви трябват фитнеси и ресторанти. Вземете си храна и се разходете в планината. Спортът е здраве, природата - също", призова той.
 

Ако решите да последвате призива на Буков през уикенда, той има и още една препоръка към вас: "И не забравяйте, боклуците в раницата и обратно в София!".

А Филип Буков не просто обича спорта, за него това е буквално начин на живот. "За щастие, времето се затопля и сега може да се спортува навън. Тичам в Борисовата градина, карам колело, ходя на спортните площадки, където има лостове и успоредки. Така че успявам да задоволя нуждите си", разказа Буков пред "24 часа".

Иначе Буков от малък тренира и бокс, като дори е бил част от националния ни отбор. Така се среща и с Тервел Пулев, чийто спаринг партньор е.