/ NOVA
Лекарите в „Св. Анастасия“ заменят истината с рискови ходове
Тази седмица Спешното отделение ще се превърне в театрална сцена, на която лекарите ще стъпят със свои скрити мотиви. В опита си да спечели доктор Димова, професор Мазов ще вземе главната роля в невиждан екшън. Дали това ще му помогне да докосне сърцето на Габриела зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот:Финалът“ тази седмица от 20:00ч. по NOVA.

Позицията на Мирослава ще бъде все по-осезаема за лекарите, а в машинациите ще попадне и самият директор на „Св. Анастасия“. Сянката на Фотев ще надвисне и над други участници в голямата игра за власт и надмощие. Най-скъпото на Методиев ще бъде отнето, а залогът ще бъдат местата на двама лекари. За да му помогне доктор Романова ще постави на карта професионализма и етиката си, но резултатът ще коства повече отколкото е предполагала. Малко по-късно Доктор Димова ще се сблъска с разкрития и сложни въпроси, които ще я отведат право при нейния баща.

Сватба, екшън и нови разкрития в „Откраднат живот: Финалът“

През това време доцент Захариев ще проведе ключов разговор с доктор Наков и сестра Кирилова за решението им да създадат дете. На преден план ще изникнат темите за близостта и емоциите, които мотивират двама души да имат свое продължение. Осъзнавайки голямата картина, те ще трябва да направят сериозен избор за бъдещето.

Откраднат живот
NOVA

В болницата ще се появи пациентка с рядък синдром, която ще напомни за нуждата от зачитане и внимание. Медицински казус ще провокира вниманието на доцент Захариев, който ще предложи разследване за нарушени права на жените в общност.

Откраднат живот
NOVA

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.