Сватбата на принцеса Юджини и Джак Бруксбанк
Сватбата на принцеса Юджини и Джак Бруксбанк / Gulliver/Getty Images
Специалист по езика на тялото определи първата целувка на принцеса Юджини и Джак Бруксбанк като съпрузи на стълбите на параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзор като „много интимна“, съобщи в. „Мирър“.
 
Това, с което тя изпъква, е, че младоженецът държи булката с две ръце - с лявата на гърба, а дясната на кръста. Юджини също прегръща съпруга си зад гърба. Дори след края на целувката ръката на Джак Бруксбанк се задържа на талията на 28-годишната принцеса.
 
Британската принцеса Юджини се омъжи за Джак Бруксбанк (СНИМКИ/ВИДЕО)

Целувките не принц Хари и съпругата му Меган през май тази година и на принц Уилям и Кейт през 2011 г. бяха много по-вдървени. Докато принц Хари прегръща с едната си ръка съпругата си, принц Уилям държи ръцете си скръстени отпред.
 
„Това не означава, че другите мъже не обичат жените си“, каза Бланка Коб, специалист по езика на тялото и допълни:
 
„Просто това е дискретен начин да кажеш: "Ти си всичко за мен, ще те задържа".
 
Принцеса Юджини първа се отдръпна от целувката, вероятно заради етикета. Младите съпрузи се целунаха и втори път в подножието на стълбите, но по-леко, като се държаха за ръка.

Булчинската рокля на Юджини: плетеница от символи, близки до сърцето на принцесата
 
След сватбената церемония и кратката обиколка с карета, Юджини и Джак отидоха на следобедния прием в двореца в тяхна чест. На него бащата на младоженката принц Андрю е произнесъл традиционната реч, като е използвал възможността да се пошегува с младоженеца как веднъж е помислил, че говорят за него, а те имали предвид семейното куче.
 
Празникът продължи и вечерта в дома на херцога на Йорк в парка на двореца Уиндзор. Роби Уилямс е зарадва присъстващите със свои изпълнения.

Какво облякоха звездите на сватбата на принцеса Юджини? (СНИМКИ) Днес тържествата продължават, но по-неофициално и със само около 200 гости. Много от гостите на сватбата от вчерашния ден не спазиха молбата на младоженците и разпространиха снимки в социалните мрежи.

Сладките шафери направиха истинско шоу на сватбата на принцеса Юджини (СНИМКИ)
 
Младоженците не получиха нови титли след сватбата, защото принцеса Юджини е от по-нисшестоящите кралски особи и няма преки обществени задължения. Тя е девета по ред за наследяване на престола. Семейството няма да има и собствен герб, но принцеса Юджини ще запази своя, който получи на 18-ия си рожден ден. Двамата вече ще се представят като г-н и г-жа Бруксбанк. Младоженката запазва титлата си - Нейно кралско височество принцеса Юджини, г-жа Бруксбанк.

Кралската четворка: Уилям и Кейт, Хари и Меган на сватбата на принцеса Юджини (СНИМКИ)
БТА