Силвестър Сталоун
Силвестър Сталоун / Gulliver/Getty Images
Холивудската звезда Силвестър Сталоун се оплака от безжичния интернет в Санта Кларита, Калифорния, сравнявайки го с доброто покритие в България.

Дъщерите на Слай блеснаха като Мис Златен глобус (СНИМКИ)

„Много е иронично, че в България можеш да намериш безжичен интернет в гора, където си заобиколен от вълци, но не можеш да откриеш такъв в Санта Кларита“, казва във видео актьорът, който е в Калифорния за снимките на хитовия сериал This Is Us.  “Това е една от най-големите мистерии в живота ми. Можем да стигнем до всички краища на Вселената, а е толкова трудно да откриеш добро покритие“, оплака се Слай в текст към публикуваното видео.

Слай развълнува феновете със снимка с дъщерите си в Instagram

Силвестър Сталоун няколко пъти е снимал у нас, включително част от екшън поредицата „Непобедимите“. В момента той е в калифорнийския град Санта Кларита, където са снимките на втория сезон на телевизионната поредица This Is Us.

Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм рекламират България (ВИДЕО)

В сериала 71-годишният Сталоун си партнира с актьора Джъстин Хартли. Слай дори пусна тяхна обща снимка в Instagram, като написа „На снимачната площадка на This Is Us – прекрасен сериал, а с Джъстин се работи страхотно“.
 

On the THIS IS US set with Justin Hartley , this is a fantastic show and he is great to work with!#thisisus @justinhartley

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

И още за любимата екшън звезда:

Силвестър Сталоун - един неостаряващ екшън герой (СНИМКИ)

Сталоун: Трудно е да накараш мъж да те хареса!

Слай забранил на дъщерите си да ходят на срещи, „докато не станат на 40“

Непобедимите Арни, Слай и Брус в екшън на летище Пловдив (СНИМКИ)

Бронетранспортьори на филмовия фестивал в Кан (СНИМКИ)

 

Шварценегер утеши Сталоун за загубата му на Оскар-ите (ВИДЕО)