Екшън героят Силвестър Сталоун, който има пет деца, се превърна в "бебешки гуру" за колегата си Джейсън Стейтъм
Екшън героят Силвестър Сталоун, който има пет деца, се превърна в "бебешки гуру" за колегата си Джейсън Стейтъм / Guliver/Getty Images
Екшън героят Силвестър Сталоун, който има пет деца, се превърна в "бебешки гуру" за колегата си Джейсън Стейтъм, давайки му родителски съвети, съобщи Контактмюзик.

Британската звезда и годеницата му Роузи Хънтингтън-Уайтли очакват първото си дете.

Роузи Хънтингтън-Уайтли обяви, че е бременна със снимка по бански

По време на честите визити на Силвестър Сталоун в имението за 10 милиона британски лири на двойката в Бевърли хилс "разговорът винаги е за бащинството", каза близък до тях източник.

Роузи Хънтингтън-Уайтли с годежен пръстен от Джейсън Стейтъм (СНИМКИ)

"Не е гледката, която очаквате - двама екшън герои си говорят за смяна на пелените на по бира в градината. Роузи и Джонсън толкова обичат Силвестър и той е като техен "бебешки гуру"", добави той.

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли очакват първото си дете.
Guliver/Getty Images

Звездата от "Роки" и "Рамбо" на 70 години давал на 49-годишния Джейсън и съвети, ако бебето е момиче. Той винаги е бил много строг спрямо плановете за срещи на трите си дъщери на възраст от 14 до 20 години. Веднъж актьорът призна, че се надява те да нямат приятели, докато не навършат 40.

Слай развълнува феновете със снимка с дъщерите си в Instagram

"Той предупреди Джейсън колко е трудно да си баща на момичета. Така че му дава съвети не само за бебета, но и за тийнейджъри. Ако Джейсън има непредвиден проблем с отглеждането на детето си, той вероятно ще звънне на Силвестър, преди да потърси в Google", допълни източникът.

Дъщерите на Слай блеснаха като Мис Златен глобус (СНИМКИ)

Първородният син на ветерана в киното почина на 36 години през 2012 г.

Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм участваха в трите филма "Непобедимите", а четвъртият ще излезе догодина.
БТА