/ Gulliver/Getty Images

Холивудският екшън актьор Силвестър Сталоун е подготвил най-малката си дъщеря за изявата й като Мис "Златен глобус" заедно с двете й по-големи сестри, съобщи Контактмюзик.

Слай развълнува феновете със снимка с дъщерите си в Instagram

Дъщерите на Слай блеснаха като Мис Златен глобус
Gulliver/Getty Images

Ролята на Мис Златен глобус е да помага при връчването на отличията. Обикновено се поверява на дъщеря на холивудска звезда. Носителката на титлата се избира от Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, която присъжда наградите Златен глобус.Честта да придружават наградените на 74-ата церемония се падна на трите дъщери на Силвестър Сталоун от брака му с Дженифър Флавин - 14-годишната Скарлет, 18-годишната Систийн и 20-годишната София.Най-малката от тях, Скарлет, е споделила за "Ю Ес уикли", че пръв съветник в подготовката й за шоуто е бил баща й. "Той ме посъветва да говоря ясно и отчетливо и да внимавам за стойката си. Освен това баща ми много се притесняваше да не падна и дори ме караше да ходя по един час дневно на токчета", разказва тийнейджърката.

Слай забранил на дъщерите си да ходят на срещи, „докато не станат на 40"

Дъщерите на Слай блеснаха като Мис Златен глобус
Gulliver/Getty Images

По-голямата й сестра Систийн допълва, че хората не трябва да изпитват съжаление към Скарлет заради "тренировъчния лагер", организиран от баща им. "Тя имаше нужда от това, тъй като е доста тромава", казва Систийн Сталоун, цитирана от БТА.