Роузи Хънтингтън-Уайтли с годежен пръстен от Джейсън Стейтъм (СНИМКИ)
Роузи Хънтингтън-Уайтли с годежен пръстен от Джейсън Стейтъм (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Освен потвърждението, че британският актьор и носител на Оскар Еди Редмейн ще става татко, церемонията за наградите Златен глобус "произведе" още една добра новина - че сънародниците му, актьорът Джейсън Стейтъм и актрисата и модел Роузи Хънтингтън-Уайтли са се сгодили, съобщи Контактмюзик.

Какво облякоха звездите на наградите Златен глобус (СНИМКИ)

Стейтъм премина по червения килим за наградното шоу заедно с бъдещата си съпруга, която демонстрира огромен годежен пръстен с диамант.

Роузи ХънтингтънУайтли с годежен пръстен от Джейсън Стейтъм (СНИМКИ)
netinfo
Повече подробности около годежа и дата за предстоящата сватба не се съобщават.

48-годишният Джейсън Стейтъм и 28-годишната Роузи Хънтингтън-Уайтли имат стабилна връзка от 2010 г. Екшън актьорът от поредицата "Непобедимите" и "Бързи и яростни 7" преди е казвал, че любовта му към Уайтли го държи здраво стъпил на земята, докато се радва на успешна кариера в шоубизнеса.

Актрисата и модел на свой ред е споделяла, че би се "чувствала изгубена" без своя партньор".

Борбата за оцеляване триумфира на наградите Златен глобус (СНИМКИ)

Същата вечер британският актьор и носител на Оскар Еди Редмейн сложи край на спекулациите около предстоящото му бащинство, след като съпругата му Хана Багшоу демонстрира бременното си коремче на церемонията за наградите Златен глобус, съобщи Контактмюзик.

Роузи ХънтингтънУайтли с годежен пръстен от Джейсън Стейтъм (СНИМКИ)
netinfo
Слуховете, че Редмейн и Багшоу ще стават родители плъзнаха през декември - година, след като двойката сключи брак.

Преминавайки по червения килим преди наградното шоу, Еди Редмейн и Хана Багшоу разговаряха с телевизионния водещ Райън Сийкрест. Съпрузите са споделили колко натоварени са били изминалите месеци, след като британският актьор спечели Оскар за ролята на прочутия учен Стивън Хокинг във филма "Теорията на всичко". "Случиха се толкова много неща, че не можем да ги изброим", споделила бъдещата майка.

На въпрос на Сийкрест дали сред хубавите събития е бебето на път, Еди Редмейн отговори: "Да, това е истина".

Редмейн сключи брак с Хана Багшоу на 15 декември 2014 г. След сватбата младоженците успяха да "откраднат" съвсем малко време за кратка почивка в Алпите, тъй като наградният сезон беше изключително натоварен за британския актьор, но в крайна сметка приключи за него с най-престижното отличие в света на киното, припомня изданието.

Тази година Еди Редмейн също е спряган сред претендентите за Оскар с ролята си в "Момичето от Дания". На наградите Златен глобус британецът обаче се размина с приза за най-добър актьор в драма, който отиде при холивудската звезда Леонардо ди Каприо за "Завръщането".

Източник: БТА