Кралско парти за 70-годишнината на Силвестър Сталоун (СНИМКИ)
Кралско парти за 70-годишнината на Силвестър Сталоун (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Силвестър Сталоун отпразнува 70-годишнината си с парти, на което присъстваха над 80 души, съобщи Контактмюзик. Сред тях бяха принцът на Монако Албер и Рики Мартин.

Приятелите на звездата от филма "Крийд:Сърце на шампион" Виктория и Айзък Оберфелд организираха специално парти за актьора в ресторант "Ла Тратория" в княжеството. Сталоун бе придружен от съпругата си Дженифър Флавин и дъщерите им. Той довери, че бил шокиран от партито, на което присъствали 88 души.

Слай развълнува феновете със снимка с дъщерите си в Instagram

"Тук съм по покана на приятелката си Виктория", каза Сталоун пред в. "Нис матен". „За мен това е изненадващо - не очаквах подобна вечер. Смятах, че за 70-годишнината ми тя ще ми предложи хамбургер и пържени картофки. Наистина съм щастлив да видя всички тези хора, особено принц Албер".

I would like to thank the gracious Prince Alpert of Monaco and his wonderful people for making us feel so welcome on my birthday in his fantastic country

Снимка, публикувана от Sly Stallone (@officialslystallone) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Принц Албер му поднесе рядка черно-бяла снимка с автограф на майка му, принцеса Грейс, като подарък за рождения му ден.

Сталоун на екшън парти за рождения ден на Шварценегер (СНИМКИ)

Независимо че навърши 70 години, Слай, снимал се във филмовата поредица "Непобедимите", не възнамерява да забави темповете на работата си като актьор - сега се готви да се превъплъти в образа на мафиотски бос в нов телевизионен сериал.

🍾That's how the best celebrate🍾 #SylvesterStallone #slys70th #france

Снимка, публикувана от 📽 S L Y S T A L L O N E 📽 (@sylvester.stallone.fans) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Той води преговори, за да се снима в телевизионна адаптация на режисьора Антоан Фукуа по книгата "Омерта" на Марио Пузо. "Омерта", публикувана една година след смъртта на Пузо, е последната книга от мафиотската му трилогия, включваща също "Кръстникът" и "Последният дон".

Източник: БТА