„Див рай“ влиза в саундтрака на поредицата на NOVA, в която изпълнителят има ключова роля
 Хитовият сериал „Пътят на честта“ вдъхнови новата песен на Орлин Павлов„Див рай“. Сингълът е поредният резултат от партньорството между NOVA и „Вирджиния рекърдс“, обединени от стремежа за повече качествени проекти в българския радио и телевизионен ефир.

Освен с категорично присъствие на музикалната сцена, Орлин Павлов се утвърди и като харизматичен актьор. Зрителите с интерес следят превъплъщението му в образа на мистериозния бизнесмен Стивън, който даде заявка да разтърси из основи живота на част от персонажите във втория сезон на „Пътят на честта“.

Сред изненадате в дългоочакваното продължение е и песента „Див рай“, която ще влезе в саундтрака на драматичната поредица.

Пътят на честта
Красена Ангелова / NOVA

Текстът на новия сингъл е дело на един от най-интересните родни автори – Росен Кукошаров, а музиката е създадена от чуждестранен инди екип, част от който са финалистът от седмия сезон на American Idol – David Hernandez, шесткратният носител на награди Emmy – Edward Wohl и талантливият продуцент Daniel Braunstein.

Режисьор на видеоклипа е Виктор Чучков, оператор – Борис Славков. Проектът, продуциран съвместно от NOVA, „Албион Филмс“ и „Вирджиния Рекърдс“, е реализиран под ръководството на Александър Христов.

В ролята на „истинската“ любов на Орлин в „Див рай“ влиза моделът и актриса Карина Неделчева. Заснемането на клипа е осъществено на три локации в продължение на 22 часа. В него изпълнителят преминава през множество препятствия, за да задържи любимата си. Емоционални кадри от „Пътят на честта“ допълват видеоразказа на красивата история.

Официалната премиера на „Див рай“ е на 17.09 в 18:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и във Vbox7 и YouTube каналите на “Вирджиния Рекърдс“ и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др.

Последвайте Орлин Павлов във Facebook, Instagram и YouTube.

Последвайте “Пътят на честта“ във Facebook и Instagram.

Последвайте NOVA във Facebook и Instagram.

Последвайте Вирджиния Рекърдс във Facebook, Instagram и YouTube