Сара Джесика Паркър е в крак с последните мемове. В публикация в четвъртък в Instagram актрисата вмъкна снимката на сенатора демократ Бърни Сандърс, седнал на встъпването в длъжност на президента Джо Байдън, в стар кадър от "Сексът и градът". Паркър озаглави снимката, на която са и звездите Синтия Никсън и Кристин Дейвис, седнали до Сандърс, "Като игла в купа сено".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)



Всички говорят за ръкавиците на Бърни Сандърс след церемонията във Вашингтон (СНИМКИ)

Снимката на Сандърс, на който изглежда, че му е студено, а в същото време се е отпуснал на стол по време на инаугурацията на новия американски президент, стана хит за по-малко от 24 часа, вдъхновявайки хиляди мемове и туитове.
 

Много потребители на Instagram и Twitter направиха колажи със сенатора на снимки с известни личности, в емблематични филмови и телевизионни сцени. Една от тях пък е препратка към друг любим сериал - "Приятели".

Публикацията на Сара напомня на феновете й, че тя, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събират за нов сериал в ролите от "Сексът и градът", които ги направиха известни. Героините им сега ще са с 20 години по-възрастни. Новият сериал ще е с 10 епизода по половин час. Той ще бъде излъчен по HBO Max. Нарича се "And Just Like That" (И просто така). Снимките ще започнат през пролетта.
Превод и редакция: DarikNews.bg