Саня Борисова е безспорно една от най-красивите ни родни актриси.  По време на изолацията актрисата често споделяше с последователите си в Инстаграм част от заниманията си. Тя ги радваше също и с много красиви снимки.

Актрисата продължава да прави това, а скоро бе гост и в предаването "На кафе", където сподели за живота по време на пандемия, новите хобита и още интересни неща. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@boldatelier.fashion 🌺 Нека вдъхновението винаги да ни съпътства!#nomatterwhat

A post shared by Sanya Borisova (@sanya.borisova) on


Саня сподели, че пресява информацията, която получава по отношение на обстановката в България, не гледа много новини, но от време на време си сверява часовника, както самата тя каза.

Тя не крие, че дните ѝ не са толкова активни в момента, както преди избухването на пандемията, но споделя, че до известна степен това ѝ харесва, защото си дава сметка, че е била доста заета по-рано. 

Една от основните активности на Саня – да се разхожда с любимото си куче, но не всеки ден, защото не живее при нея.

"Започнах нови курсове онлайн. Пеене, но смятам да пробвам дори танци. Готвя всеки ден", казва актрисата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Освен, че искам да споделя с вас момент от разходката ми с Анджи🌸, (нещо, което сега, ценя повече от всякога) с @myproteinbg✨сме подготвили нещо приятно за вас:🌸🌸🌸 Имате възможност да спечелите ваучер на стойност 50 евро✨ И тъй като най-хубавите моменти са споделените, всичко което трябва да направите е да последвате мен, да последвате @myproteinbg и да тагнете приятел, който нямате търпение да видите.🌈 Също така с код: SANYAMP до края на месеца получавате 37% отстъпка✨ След седмица ще изтегля късметлията. Забавлявайте се🪁 Честито на @alexandrastaneva 😊♥️🌈 @monikapettkova не беше спазила условията на играта 🤷‍♀️ Пожелавам й успех, следващия път!

A post shared by Sanya Borisova (@sanya.borisova) on


Саня обожава да си похапва паста, но откровено казва, че трябва определено да намали консумацията им. Хубаво е храната да се ограничава малко, смята красавицата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙉 🙈 🙊 Позната ли ви е символиката на трите мъдри маймунки? Източния мистицизъм винаги ме е вдъхновявал.🤗☯️ Маймуната в будисткото разбиране за света е пазачът на божественото, духовен водител и посланник с особено мистично присъствие. Всъщност трите маймуни нямат нищо общо с невежеството, а напротив – те са знак към духовното събуждане и вътрешната мъдрост. Оригиналът на будистката пословица е: “Не слушай, не гледай и не говори това, което е в противоречие с правия път” (Твърди се, че имало и четвърта маймунка, която била с ръце на корема и гласяла:”Не прави...”.) Което не означава да сме слепи, глухи и нями за злото, напротив важно е да го разпознаваме, но да не се повлияваме. Също така, не стриктно да спазваме, това което е общо прието за правия път, а да се вслушаме в себе си и да открием коя е нашата истина. (Забелязала съм, че тя винаги е в синхрон с универсалната, но трябва да бъде открита от вътре, за да има силата да ни води). Сега имаме достатъчно време да се вгледаме в себе си и да открием тези влияния, които са токсични за нас и да се пречистим. Моя начин е чрез медитация и молитва. Ще се радвам да споделите какъв е вашия? ♥️

A post shared by Sanya Borisova (@sanya.borisova) on


С близките си Саня поддържа постоянно връзка, макар да живеят в различни градове и да нямат възможност да се виждат често. 

"Благодарение на социалните мрежи ние можем да поддържаме контакт постоянно, когато поискаме. Чувствам се по-скоро благодарна, че в такъв момент се случва това. Ако беше в по-далечното минало, едва ли щяхме да го приемем толкова леко", заяви актрисата.