Криси Тайгън
Криси Тайгън / Gulliver/Getty Images
Рапърката Суити във фуксия "Валентино" и Тифани Хадиш в златиста "Прада" бяха сред открояващите се звезди на червения килим на наградите "Грами", предаде Асошиейтед прес.

Били Портър също заложи на фуксия, но с панталони, прозрачна риза и пелерина "Валентино". Криси Тайгън също беше в розово.

"Цветът на сезона май е фуксия" - каза Портър пред И! Нюз.

Били Портър
Gulliver/Getty Images

Джъстин Бийбър заложи на сив широк костюм, но носеше плетена шапка в цвят фуксия. Съпругата му Хейли беше елегантна в бяло.

Джъстин Бийбър
Gulliver/Getty Images

Суити смени тоалета си за сцената - черна дълга рокля "Оскар де ла Рента" със сребърен детайл на гърдите. На черно за червения килим заложи и Лейди Гага - класическа черно-бяла рокля "Армани приве", съчетана с диаманти. За сцената обаче тя избра сатенена сиво-зелена бална рокля.

Кънтри звездата Кари Ъндърууд беше с пищна  оранжева пола в нюанс на залязващо слънце и проблясващо боди.

Кари Ъндърууд
Gulliver/Getty Images

Бранди Карлайл носеше около 20 кг кристали върху пъстър смокинг "Хюго Бос" с райета от същите кристали по панталоните и кръста.
"Най-накрая се превръщам в нещо като Елтън Джон, за което си мечтая" - каза тя.

Бранди Карлайл
Gulliver/Getty Images

Оливия Родриго се усмихваше в черна права рокля "Вивиан Уестууд"с лилави очертания на силуета. Подобен тоалет носеше и Холзи. В черно на червения килим беше и Били Айлиш в "Рик Оуенс". По късно тя го смени с тениска със снимка на покойния Тейлър Хокинс от "Фу файтърс" за изпълнението си на сцената.

Оливия Родриго
Gulliver/Getty Images

Всички от корейската група Би Ти Ес на червения килим бяха в елегантни костюми "Луи Вюитон" с  кецове, но за сцената се преоблякоха в черно.

Би Ти Ес
Gulliver/Getty Images

Хър отдаде почит на Арета Франклин в оранжево-жълт тоалет.

Синтия Ериво проблясваше в сребристо и сиво от "Луи Вюитон".

Големият победител на вечерта Джон Батист носеше блестящ черен костюм "Долче и Габана" с жълти детайли, каквито са цветовете на отбора по ръгби от родния му Ню Орлиънс.

Джон Батист
Gulliver/Getty Images

Меган дъ Стелиън избра тоалет в съвсем различен стил - прилепнал по тялото с щампа на пантера. 

Меган дъ Стелиън
Gulliver/Getty Images




 
БТА