/ БГНЕС, архив
Близо 50 години след първия си диск рок динозавърът пусна нов албум
В края на септември излезе в продажба новия албум на 73-годишния британски певец Род Стюарт. Още през лятото рок динозавърът пусна сингъла „Didn't I” от албума „Blood Red Roses”.

Род Стюарт развълнува феновете си, качи се в лондонското метро (СНИМКИ)

Певецът с шотландски корени поясни, че става въпрос за личен опус и сингълът свидетелства за това. В „Didn't I” Род Стюарт се обръща към жена, която представя като своя дъщеря, обяснявайки, че взаимоотношенията му с нея са изпълнени с любов и съжаление. „Не съм ли ти казвал, че това ще те убие”, пее рокаджията.

Децата на Род Стюарт помагат в домакинството срещу заплащане
 
Текстът веднага провокира коментари, че певецът всъщност се обръща към 37-годишния си син Шон. Известно е, че наследникът му има проблеми с алкохола и наркотиците. Род Стюарт не веднъж е споделял, че е направил много, за да може детето му да избегне капаните на дрогата и известността, след като самият той е употребявал кокаин. Рок динозавърът открито признава и, че явно не се е справил с това начинание.
 
„Казвам си, че записвам албуми за няколко приятели, а този диск притежава тази интимност”, отбеляза музикантът. Новият албум на Род Стюарт излезе близо 50 години след първия му диск.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА