Децата на Род Стюарт помагат в домакинството срещу заплащане
Децата на Род Стюарт помагат в домакинството срещу заплащане / Guliver/Getty Images

Британският рокаджия Род Стюарт и съпругата му, бившият модел Пени Ланкастър, карат децата си да помагат в къщата и да извършват дребни домакински задачи срещу заплащане, пише в. "Дейли експрес".

Род Стюарт се ожени за Пени Ланкастър през 2007 г. на скромна церемония в Италия

Милионерската двойка може да осигури на потомците си всичко, което пожелаят, но вместо това предпочита да ги държи здраво стъпили на земята и ги учи да "заработват" парите си.

От брака си с Пени Ланкастър Род Стюарт има две момчета, Алистър и Ейдън, съответно на 10 и пет години, припомня изданието.

Род Стюарт отказва да върши домакинска работа

"Да, ние разполагаме с пари. Ако синовете ни пожелаят нещо, сме в състояние да им го дадем. Според мен обаче това не е начинът, по който децата трябва да научат как да ценят живота. Вместо това с Род казваме на момчетата, че ако искат нещо, трябва да го включат в списъка си с подаръци за рождения ден. Опитваме се да бъдем стриктни с децата си и ги учим, че ако желаят нещо, трябва да помагат из къщата, за да получават и пестят пари. Те трябва да разберат, че нашият живот не е норма и че са "извадили" късмет", споделя 44-годишната Пени Ланкастър.

Източник: БТА